Përmbledhje

TÜV AUSTRIA Albania lider në sektorin industrial në Shqipëri.
Të reja

29/05/2017

TÜV AUSTRIA Albania përfundoi me sukses inspektimin periodik të makinerive ngritëse në pordorim nga kompania EMS Albanian Port Operator SH.P.K.  Për të dytin vit rradhazi, kompania i besoi TÜV AUSTRIA Albania të inspektojë dhe çertifikojë makineritë e tyre ngritëse nëpërmjet selisë së saj me qendër në Tiranë.


EMS Albanian Port Operator Shpk operon në terminalin lindor të Portit të Durrësit, porti më i madh në Shqipëri. Terminali Lindor në Durrës mund të përdoret për përpunimin dhe magazinimin kryesisht  të mallit, por edhe ngarkesave të ndyshme, siç janë të pergjithshme dhe mbi bazë projektesh.


TÜV AUSTRIA Albania është partneri juaj në implementimin e sigurisë.