Përmbledhje

Publikohet standarti ISO 9001:2015 - 09.10.2015

Është publikuar versioni i ri i standartit ISO 9001:20015 (Sistemet e menaxhimit të cilë...

Dita e Industrisë Austri - Kosovë 2015 - 08.10.2015

Shoqata Austria...

TÜV ACADEMY në Shqipëri trajnon stafin e Spitalit Hygeia - 29.09.2015

TÜV ACADEMY në Shqipëri përfundoi me sukses trajnimin e katërmbëdhjetë p...

Çertifikimi i Huawei Albania - 02.09.2015

Pas çertifikimeve të suksesshme të kompanive më të m&...

2 VITET E SUKSESIT DHE ZHVILLIMIT TË VAZHDUESHËM PËR TUV AUSTRIA ALBANIA - 24.12.2014

Këtë vit TÜV AUSTRIA ABANIA feston dy vjetorin e pranisë s...

Çertifikimi i TIRANA BANK - 29.10.2014

Pas çertifikimit të suksesshëm gjatë vitit 2012-2013 t&e...

<< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 >>