Përmbledhje

TÜV AUSTRIA Hellas çertifikon Alpha Bank në përputhje me ISO 22301 - 24.03.2016

TÜV AUSTRIA HELLA...

TÜV AUSTRIA HELLAS çertifikon Autoritetin Rregullator të Energjisë (ARE) në përputhje me ISO 500001 - 23.03.2016

TÜV AUSTRIA HELLAS ka përfunduar së fundmi auditimin e dytë mbikë...

Menaxheri i Përgjithshëm i TÜV Austria Albania - Përgjegjës i Çështjeve Financiare të HBAA - 02.02.2016

Menaxheri i Përgjithshëm i TÜV Austria Albania, Prof. Dr. Prokopios Papagkikas u emërua...

TÜV AUSTRIA ALBANIA lëshon çertifikata të akredituara në përputhje me standartet e reja ISO 9001:2015 & ISO 14001:2015 - 19.01.2016

Në vijim të informacionit të ofruar nga TÜV AUSTRIA ALBANIA lidhur me rishikmet e b&eum...

Trajnim i LIMAK AGE JV mbi Kontrollin e Pajisjeve Ngritëse - 15.01.2016

Nga data 13 – 14 Janar u mbajt trajnimi “Kontrolli I pajisjeve ngritese – Inspektimi dhe ...

Autoriteti Portual më i madh në Shqipëri çertifikohet nga TÜV Austria Albania - 12.01.2016

Duke pasur një rol udhëheqës në ofrimin e shërbimeve të çertifikimit s...

<< 1 2 3 4 5 6 7 >>