Përmbledhje

Trajnim për "Auditor Udhëheqës për Sistemin e Menaxhimit të Shëndeti dhe Sigurisë në Punë – OHSAS 18001:2007” - 16.11.2016

Duke filluar nga data 14 deri më 18 Nëntor 2016, po zhvillohet në TÜV AUSTRIA A...

ENERGJI ASHTA çertifikohet me ISO 14001:2004 - 06.10.2016

ENERGJI ASHTA Sh.P.K e themeluar në Shqipëri që prej muajit Dhjetor 2008, e...

TÜV AUSTRIA ALBANIA çertifikon ALBSTAR në përputhje me ISO 50001 - 09.09.2016

TÜV AUSTRIA ALBANIA çertifikoi me sukses ALBSTAR në p&eu...

3 VITET E SUKSESIT DHE ZHVILLIMIT TE VAZHDUESHEM PER TÜV AUSTRIA ALBANIA - 29.08.2016

TÜV AUSTRIA ALBANIA feston prezencën prej trej vitesh duke ofruar shërbime të specializ...

Trajnim mbi Menaxhimin e Rrezikut - Parimet themelore të ISO 31000 - 20.07.2016

Versioni i ri i standardit ISO 9001: 2015 konsiderohet si ndryshimi më i rëndësishëm q&...

TÜV AUSTRIA ALBANIA inspekton ashensorët e Spitalit Hygeia në Tiranë - 11.07.2016

TÜV Austria Albania përfundoi me sukses inspektimin e ashensorëve të Hygeia Hospital Ti...

<< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 >>