Përmbledhje

KALIM NË STANDARDIN E RI ISO 9001: 2015 - Çfarë ndryshon? - 16.05.2016

Versioni i ri i standardit ISO 9001: 2015 konsiderohet si ndryshimi më i rëndësishëm q&...

Vlerësimi i akomodimit të turistëve - 19.04.2016

Vlerësimi i akomodimit të turistëve në përputhje me “Yjet” dhe “...

TÜV AUSTRIA Hellas çertifikon Alpha Bank në përputhje me ISO 22301 - 24.03.2016

TÜV AUSTRIA HELLA...

TÜV AUSTRIA HELLAS çertifikon Autoritetin Rregullator të Energjisë (ARE) në përputhje me ISO 500001 - 23.03.2016

TÜV AUSTRIA HELLAS ka përfunduar së fundmi auditimin e dytë mbikë...

Menaxheri i Përgjithshëm i TÜV Austria Albania - Përgjegjës i Çështjeve Financiare të HBAA - 02.02.2016

Menaxheri i Përgjithshëm i TÜV Austria Albania, Prof. Dr. Prokopios Papagkikas u emërua...

TÜV AUSTRIA ALBANIA lëshon çertifikata të akredituara në përputhje me standartet e reja ISO 9001:2015 & ISO 14001:2015 - 19.01.2016

Në vijim të informacionit të ofruar nga TÜV AUSTRIA ALBANIA lidhur me rishikmet e b&eum...

<< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 >>