Përmbledhje

Trajnim i LIMAK AGE JV mbi Kontrollin e Pajisjeve Ngritëse - 15.01.2016

Nga data 13 – 14 Janar u mbajt trajnimi “Kontrolli I pajisjeve ngritese – Inspektimi dhe ...

Autoriteti Portual më i madh në Shqipëri çertifikohet nga TÜV Austria Albania - 12.01.2016

Duke pasur një rol udhëheqës në ofrimin e shërbimeve të çertifikimit s...

Trajnim i Limak AGE JV mbi Mirembajtjen dhe Perdorimin e Sigurt te Vincave - 11.01.2016

Nga data 11 – 12 Janar 2016, po mbahet trajnimi “Mirembajtja dhe perdorimi i sigurt i vincave t...

Trajnim i Altea GeoStudio për OHSAS 18001:2007 - 30.12.2015

TÜV Academy përfundoi me sukses trajnimin e stafit të Altea Geostudio 2000 për auditues...

Trajnim i T-Mobile për ISO 22301:2012 - 21.12.2015

Në datat 14 – 18 Dhjetor, pranë ambjenteve të TÜV Academy u mbajt trajnimi pë...

Publikohet standarti ISO 14001:2015 - 12.10.2015

ISO 14001 i është nënshtruar rishikimit të tretë, gjë e cila sjell ndryshime ...

<< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 >>